ACTIE

Arctec Beton Grey 60×120 cm

 36.45 per m²
€ 52.49 per pak van 1,44 m²

Levertijd 1-3 werkdagen

Bereken het benodigd aantal m²
x
Of weet u het aantal m² ?
Selecteer snijverlies
+5% snijverlies
+10% snijverlies
+15% snijverlies


Oppervlakte
0 m²
Snijverlies (0%)
0 m²
Totaal
0 m²
Aantal pakken
0
Totaalprijs
€0,00
Artikelnummer: AL005398 Categorieën: , , Product ID: 30677

Beschrijving

Arctec Beton Grey 60×120 Vloer- en Wandtegel – Industrieel Design en Moderne Elegantie

Welkom bij Arctec Beton Grey, waar modern design en industriële elegantie samenkomen in onze hoogwaardige vloer- en wandtegels. Met hun stoere betongrijze tinten en royale formaat van 60×120 cm, bieden deze tegels een stijlvolle en veelzijdige oplossing die perfect past bij elke ruimte in uw huis of commerciële omgeving.

De Arctec Beton Grey tegels zijn ontworpen voor zowel vloeren als wanden, waardoor u een uniforme en harmonieuze uitstraling in uw interieur kunt creëren. Ideaal voor badkamers, keukens, woonkamers, en commerciële ruimtes.

De betongrijze tinten van de Arctec tegels brengen een eigentijdse en industriële sfeer in elke ruimte. De neutrale kleur zorgt voor een strakke en verfijnde basis die eenvoudig te combineren is met verschillende interieurstijlen en kleurenpaletten.

Met een indrukwekkende afmeting van 60×120 cm bieden deze tegels een modern en ruimtelijk effect. Het grote formaat vermindert het aantal voegen, wat resulteert in een strakke en naadloze uitstraling.

Bestel Vandaag Nog!

Transformeer uw huis of commerciële ruimte met de moderne elegantie en veelzijdigheid van Arctec Beton Grey 60×120 vloer- en wandtegels. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en onderhoudsgemak.

Voor meer informatie, neem contact op met ons team of bezoek onze showroom. We helpen u graag verder bij het kiezen van de perfecte tegels voor uw project!

LET OP: De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Deze tegel is te bezichtigen in onze showroom. Tevens hebben wij meer collectie in de showroom dan dat er op de website staat.

 

Extra informatie

Pakinhoud

1,44

Afmeting

Kleur

Afwerking

Dikte

Breedte

Lengte

Gerectificeerd

Bewerking

Slijtgroep

R-Waarde

Vorstbestendig

Uitstraling