ACTIE

Arctec Beton Marrone 60×120 cm

 36.45 per m²
€ 52.49 per pak van 1,44 m²

Levertijd 1-3 werkdagen

Bereken het benodigd aantal m²
x
Of weet u het aantal m² ?
Selecteer snijverlies
+5% snijverlies
+10% snijverlies
+15% snijverlies


Oppervlakte
0 m²
Snijverlies (0%)
0 m²
Totaal
0 m²
Aantal pakken
0
Totaalprijs
€0,00
Artikelnummer: AL005397 Categorieën: , , Product ID: 30685

Beschrijving

Arctec Beton Marrone 60×120 Vloer- en Wandtegel – Warme Raffinement voor een Eigentijdse Inrichting

Verrijk uw ruimte met de tijdloze allure van Arctec Beton Marrone 60×120 vloer- en wandtegels. Deze tegels combineren een eigentijdse uitstraling met een vleugje warmte, waardoor ze perfect passen in elke moderne inrichting, zowel thuis als in commerciële omgevingen.

De Arctec Beton Marrone tegels zijn ontworpen voor zowel vloeren als wanden, waardoor ze een naadloze en harmonieuze esthetiek creëren in elke ruimte. Ideaal voor badkamers, keukens, woonkamers en commerciële ruimtes.

Met een royale afmeting van 60×120 cm bieden deze tegels een gevoel van ruimtelijkheid en luxe. Het grote formaat minimaliseert het aantal voegen, waardoor een strak en naadloos oppervlak ontstaat.

Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn Arctec Beton Marrone tegels duurzaam en bestand tegen slijtage. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor drukke huishoudens en commerciële ruimtes.

Bestel Nu!

Transformeer uw ruimte met de tijdloze elegantie en warme raffinement van Arctec Beton Marrone 60×120 vloer- en wandtegels. Bestel vandaag nog en creëer een omgeving die stijlvol, comfortabel en duurzaam is.

Neem contact op met ons team of bezoek onze showroom voor meer informatie en persoonlijk advies. We helpen u graag verder bij het realiseren van uw ontwerpdromen!

LET OP: De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Deze tegel is te bezichtigen in onze showroom. Tevens hebben wij meer collectie in de showroom dan dat er op de website staat.

 

Extra informatie

Pakinhoud

1,44

Afmeting

Kleur

,

Afwerking

Dikte

Breedte

Lengte

Gerectificeerd

Bewerking

Slijtgroep

R-Waarde

Vorstbestendig

Uitstraling