ACTIE

Aspen Light Grey 59,4×59,4 cm

 24.50 per m²
€ 34.55 per pak van 1,41 m²

Levertijd 1-3 werkdagen

Bereken het benodigd aantal m²
x
Of weet u het aantal m² ?
Selecteer snijverlies
+5% snijverlies
+10% snijverlies
+15% snijverlies


Oppervlakte
0 m²
Snijverlies (0%)
0 m²
Totaal
0 m²
Aantal pakken
0
Totaalprijs
€0,00
Artikelnummer: AL005558 Categorieën: , , Product ID: 30695

Beschrijving

De “Aspen Light Grey” vloertegel en wandtegel met afmetingen van 59,4×59,4 cm is een populaire keuze voor verschillende interieurprojecten. Hier is een mogelijke beschrijving van deze tegel:

De Aspen Light Grey vloertegel is een prachtige en eigentijdse tegel die perfect is voor het creëren van een moderne en verfijnde uitstraling in elke ruimte. Met zijn afmetingen van 59,4×59,4 cm biedt deze tegel een uitstekende balans tussen functionaliteit en esthetiek.

De lichte grijze kleur van de tegel zorgt voor een frisse en luchtige uitstraling, terwijl het neutrale ontwerp veelzijdig genoeg is om te passen bij verschillende interieurstijlen en kleurenschema’s. Of het nu gaat om een strakke en minimalistische inrichting of een meer traditionele en tijdloze look, de Aspen Light Grey tegel voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is deze tegel duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor hij ideaal is voor drukbezochte ruimtes zoals keukens, badkamers of entreehallen. Bovendien biedt het grote formaat van de tegel een naadloze en moderne uitstraling, waardoor de ruimte groter lijkt en een gevoel van openheid creëert.

Of je nu een woning of een commerciële ruimte wilt renoveren, de Aspen Light Grey vloertegel is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar stijl, duurzaamheid en functionaliteit.

Extra informatie

Pakinhoud

1,41

Afmeting

Kleur

Afwerking

Dikte

Breedte

Lengte

Gerectificeerd

Bewerking

Slijtgroep

R-Waarde

Vorstbestendig

Uitstraling