ACTIE

Alma light grey 59,4×59,4 cm

 25.50 per m²
€ 35.96 per pak van 1,41 m²

Levertijd 1-3 werkdagen

Bereken het benodigd aantal m²
x
Of weet u het aantal m² ?
Selecteer snijverlies
+5% snijverlies
+10% snijverlies
+15% snijverlies


Oppervlakte
0 m²
Snijverlies (0%)
0 m²
Totaal
0 m²
Aantal pakken
0
Totaalprijs
€0,00
Artikelnummer: AL005546 Categorieën: , , Product ID: 38249

Beschrijving

Welkom bij Alma Lichtgrijs, waar stijl en functionaliteit samenkomen in onze hoogwaardige vloer- en wandtegels. Met hun verfijnde lichtgrijze tinten en duurzame afwerking bieden deze tegels een moderne en veelzijdige oplossing die perfect past bij elke ruimte in uw huis.

De subtiele lichtgrijze tinten van de Alma tegels brengen een frisse en moderne sfeer in elke ruimte. De neutrale kleur zorgt voor een elegante basis die eenvoudig te combineren is met verschillende interieurstijlen en kleurenpaletten.

Bestel Vandaag Nog!

Transformeer uw huis met de moderne elegantie en veelzijdigheid van Alma Lichtgrijs vloer- en wandtegels. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en onderhoudsgemak.

Voor meer informatie, neem contact op met ons team of bezoek onze showroom. We helpen u graag verder bij het kiezen van de perfecte tegels voor uw project!

LET OP: De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Deze tegel is te bezichtigen in onze showroom. Tevens hebben wij meer collectie in de showroom dan dat er op de website staat.

 

Extra informatie

Pakinhoud

1,41m2

Afmeting

Kleur

Afwerking

Dikte

Breedte

Lengte

Gerectificeerd

Bewerking

Slijtgroep

R-Waarde

Vorstbestendig

Uitstraling