ACTIE

Belgium Stone Grey Anticato 60×60 cm

 27.85 per m²
€ 40.10 per pak van 1,44 m²

Levertijd 1-3 werkdagen

Bereken het benodigd aantal m²
x
Of weet u het aantal m² ?
Selecteer snijverlies
+5% snijverlies
+10% snijverlies
+15% snijverlies


Oppervlakte
0 m²
Snijverlies (0%)
0 m²
Totaal
0 m²
Aantal pakken
0
Totaalprijs
€0,00
Artikelnummer: AL004918 Categorieën: , , Product ID: 38311

Beschrijving

De Belgium Stone tegel is uitgevoerd in een mat grijs, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is voor elke ruimte.De matte afwerking geeft de tegel een eigentijdse uitstraling en zorgt voor een rustige en serene sfeer in uw interieuGemaakt van hoogwaardig materiaal, is de Belgium Stone tegel duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik, waardoor het ideaal is voor vloeren en wande

Of het nu gaat om vloeren in woonkamers, keukens, badkamers of wandbekleding in gangen, accentmuren of douches, de Belgium Stone tegel biedt veelzijdige mogelijkheden om uw interieur te verfraaien.

Breng tijdloze elegantie en moderne verfijning in uw ruimtes met de Belgium Stone mat grijze vloer- en wandtegel 60×60. Bestel vandaag nog en geef uw interieur een luxe en eigentijdse uitstraling.

Neem contact op met ons team of bezoek onze website voor meer informatie en om uw bestelling te plaatsen. We helpen u graag bij het realiseren van uw ontwerpdoelen!

LET OP: De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Deze tegel is te bezichtigen in onze showroom. Tevens hebben wij meer collectie in de showroom dan dat er op de website staat.

 

Extra informatie

Pakinhoud

1,44

Afmeting

Kleur

Afwerking

Dikte

Breedte

Lengte

Gerectificeerd

Bewerking

Slijtgroep

R-Waarde

Vorstbestendig

Uitstraling